Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο ΠΑΟΚ θέλει ξανά τον Μεϊτέ»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει ξανά τον Μεϊτέ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/8/2024 11:10
Ο Σουαλιό Μεϊτέ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική Record.

Oι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν ακόμη έναν κεντρικό χαφ και ο Γάλλος άσος αποτελεί τον βασικό τους στόχο εξ αρχής. Οι αρχικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχαν αίσιο τέλος καθώς οι απαιτήσεις του Μεϊτέ ήταν υψηλές αλλά ο ίδιος μοιάζει να έχει ρίξει εκ νέου γέφυρες επικοινωνίας.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει με την Μπενφίκα η οποία δεν υπολογίζει ούτως ή άλλως τον Μεϊτε που δεν αποκλείεται να συνεχίσει να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτός που θέλει πιο πολύ τον Γάλλο στην ομάδα πιστεύοντας πως θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μαντί Καμαρά.

Συγκεκριμένα η Record αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται ξανά στο κυνήγι του Μεϊτέ, κυρίως λόγω της επιθυμίας του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, να έχει τον παίκτη στη μεσαία γραμμή για την χρονιά 2024/25.

Έχοντας σημαντικό ρόλο την περσινή σεζόν (42 παιχνίδια με 1 γκολ και 2 ασίστ), ο 30χρονος Γάλλος είναι επιθυμητός από τους Θεσσαλονικείς, οι υπεύθυνοι των οποίων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντίστοιχους της Μπενφίκα για να οριστικοποιήσουν τους όρους της συμφωνίας»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.