Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Τα είπαν ο Γιοβάνοβιτς με τον Φορτούνη και... αναμονή

Εθνική Ελλάδας: Τα είπαν ο Γιοβάνοβιτς με τον Φορτούνη και... αναμονή

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/8/2024 12:58
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Κώστα Φορτούνη και συζήτησαν για την προοπτική της επιστροφής του τελευταίου στην Εθνική Ελλάδας.

Ο 32χρονος επιτελικός χαφ έπειτα από πολλά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός συνόρων και πιο συγκεκριμένα στην Ασία.

Παρ' όλα αυτά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, ξεκαθάρισε στο πλαίσιο της παρουσίασής του, ότι θα ήθελε να αλλάξει την απόφαση του Φορτούνη και να τον πείσει να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε ξεκαθαρίσει με όλους τους τρόπους ότι δεν επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της γαλανόλευκης, όμως αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει.

Οι δυο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, όμως δεν υπάρχει οριστική απόφαση, με τον κόουτς Γιοβάνοβιτς να αναλύει το πλάνο στον «Φορτού».

Μένει να φανεί λοιπόν αν ο Σέρβος προπονητής θα μπορέσει να μεταπείσει τον 32χρονο ποδοσφαιριστή και θα βρίσκεται στις πρώτες κλήσεις του.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν όταν γίνουν οι κλήσεις της εθνικής ομάδας κι εκεί θα φανεί ποιο ήταν το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συζήτησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.