Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Έκλεισε» τον 20χρονο φορ Ομοροντιόν από την Ατλέτικο

Τσέλσι: «Έκλεισε» τον 20χρονο φορ Ομοροντιόν από την Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2024 21:15
Η Τσέλσι ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ατλέτικο για τον 20χρονο Ισπανό επιθετικό Σάμου Ομοροντιόν αντί 35 εκατ. λίρες.

Την ώρα που ο Κόνορ Γκάλαγχερ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθήσει ο Σάμου Ομοροντιόν, ο οποίος πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Τσέλσι.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους «ροχιμπλάνκος» για τον νεαρό Ισπανό επιθετικό αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ.

Ο 20χρονος, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι με την ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας, θα περάσει την επόμενη εβδομάδα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει επταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές με την οποία κατέγραψε 8 γκολ και 1 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ενώ είχε και ένα γκολ σε μία εμφάνιση με την Ατλέτικο προτού παραχωρηθεί δανεικός.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο, για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε επίσης η Λεβερκούζεν κι άλλες ομάδες, αλλά εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα τους στους Λονδρέζους, με το όνομα του παίκτη πάντως να μην έκανε το γκελ στην πλειοψηφία των οπαδών των «μπλε» στα social media.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.