Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαράδεκτο ξέσπασμα Τσιτσιπά κατά του πατέρα του: «Θα γ@@@θεις, φύγε από το γήπεδο τώρα» (video)

Απαράδεκτο ξέσπασμα Τσιτσιπά κατά του πατέρα του: «Θα γ@@@θεις, φύγε από το γήπεδο τώρα» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/8/2024 21:26
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε με απίστευτες ύβρεις κατά του πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κέι Νισικόρι στο Μόντρεαλ και εν συνεχεία του φώναξε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Την ήττα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Κέι Νισικόρι γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Μόντρεαλ. Ο Έλληνας τενίστας παρουσίασε προβλήματα στο backhand και δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον Ιάπωνα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο 2ο γύρο.

Ωστόσο η εμφάνιση του περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού ο 25χρονος φέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο στον πατέρα του, Απόστολου Τιτσιπά κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ.

Συγκεκριμένα, μετά από μπρέικ που δέχτηκε από τον αντίπαλο του, ξέσπασε κατά του πατέρα και προπονητή του φωνάζοντας: «Γ@@σου! Θα γ@@@θεις! Να πας να γ@@@θεις!».

Λίγο μετά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε να τα βάζει με τον πατέρα του φωνάζοντας: «Να φύγεις από το στάδιο τώρα! Αν δεν φύγεις από το στάδιο δεν παίζω! Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!».

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μετά από το δεύτερο ξέσπασμα του γιου του αποχώρησε από τις κερκίδες. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος τα βάζει με τους γονείς του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού στο παρελθόν τα είχε βάλει και με τη μητέρα του καλώντας την να αποχωρήσει από το μπουθ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.