Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Μπράγκα - «Δεν είναι στα πλάνα μας ο Όρτα, υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»

Πρόεδρος Μπράγκα - «Δεν είναι στα πλάνα μας ο Όρτα, υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/8/2024 14:46
Η μεταγραφή του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό μπορεί να οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» δύο φορές μέσα σε ένα μήνα, ωστόσο από πλευράς Μπράγκα όλα φαίνεται πως παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με την πώληση του παίκτη στους «ερυθρόλευκους».

Δύο φαινομενικά σίγουρες συμφωνίες με τη Μπράγκα έχουν πάει... περίπατο τελευταία στιγμή, με τον χρόνο να τελειώνει πλεόν και τον Ολυμπιακό να πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις χαφ, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τον 27χρονο μέσο, τονίζοντας πως είναι υπό παραχώρηση και πως δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα με τους «ερυθρόλευκους» που ενδιαφέρονται ακόμα.

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε πως βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα. Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, για το οποίο δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό. Επομένως ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Σαλβαδόρ και μένει να φανεί αν θα έχει κι άλλα επεισόδια το... σίριαλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.