Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός 2-4: Άρεσε ξανά με μισάωρο «φωτιά»

Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός 2-4: Άρεσε ξανά με μισάωρο «φωτιά»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/8/2024 22:38
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Άρη Λεμεσού στην Κύπρο στο τελευταίο του φιλικό παίζοντας σε πολύ καλό ρυθμό για ένα μισάωρο και έχοντας για σκόρερ τους Άμπεϊ, Βέλντε, Μπιελ και Μπακούλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν διάθεση από την αρχή και πήραν ένα γρήγορο προβάδισμα (3-0) ενώ στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπακούλας με υπέροχο γκολ.

O Ολυμπιακός έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πως είχε διάθεση να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε κοντά στο γκολ στο 11' με τον Βέλντε όμως να μην βρίσκει στόχο από κοντά.

Στη συνέχεια ωστόσο ακολούθησε ένα δυνατό επτάλεπτο στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τρία γκολ. Αρχικά στο 16' ο Άμπεϊ από κοντά άνοιξε το σκορ με πλασέ και πέντε λεπτά μετά ο Βέλντε πέτυχε το δεύτερο γκολ μετά από ασίστ του Ντόη.

Στο 23' μάλιστα ο Μπιέλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μπροστά σε κενή εστία.

Από εκεί κι έπειτα ο Άρης προσπάθησε να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο ομάδες, έριξαν το ρυθμό κάτι που ευνόησε περισσότερο τον Άρη Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 78' με τον Μπένγκστον έπειτα από γύρισμα του Σεμέδο από τη δεξιά πλευρά και έξι λεπτά μετά ο Σαβό με ωραίο προσπάθεια έκανε το 2-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν άφησαν το παιχνίδια και στο 89' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με τον Μπακούλα ο οποίος με πολύ ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης στο 90' είχε δοκάρι με τον Σεμέδο ενώ λίγο μετά ο Ελ Κααμπί δεν μπόρεσε να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ καθώς αστόχησε σε τετ α τετ.


Αρης Λεμεσού: Σωφρονίου (60' Άλβες), Γιάγκο, Ουρόσεβιτς (60' Σεμέντο), Μουσούντα (60' Μποάκι), Κορέια (60' Μπένγκτσον ), Νίκολιτς (60' Λουκουμπάρ), Στρούσκι (60' Σαρφό), Μαγιαμπέλα (60' Σανέ), Μοντνόρ (60' Μάτσικ, 80' Κοβάσεφ), Κβιλιτάια (60' Γκομίς), Κοκόριν (60' Σαβό)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46' Αναγνωστόπουλος), Ρόντινεϊ, Μπιανκόν (71' Κουτσίδης), Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη (63' Στάμενιτς), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71' Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε (63' Μπακούλας), Γιάρεμτσουκ (71' Ελ Κααμπί)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.