Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Mission με Super έπαθλο* από τη Stoiximan στα προκριματικά του Champions League

Mission με Super έπαθλο* από τη Stoiximan στα προκριματικά του Champions League

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/8/2024 18:53
Το ΠΑΟΚ - Μάλμε πλησιάζει, η ελληνική ομάδα μπορεί να προκριθεί στα Play-offs του Champions League και η αναμέτρηση αυτή έρχεται στη Stoiximan με μεγάλο έπαθλο.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στα προκριματικά του Champions League.To 2-2 στη Σουηδία, είναι χωρίς αμφιβολία ένα σκορ πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να «κλειδώσει» τη Μάλμε μέσα στην Τούμπα και να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον στείλει στα play-offs του Champions League σε μια ευνοϊκή κλήρωση (Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου). Το καλοκαίρι έχει υπάρξει ήδη μακρύ για τους πρωταθλητές Ελλάδας που θέλουν όσο τίποτα να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στα προκριματικά του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας είχε ανατροπές, με τους κατόχους της Stoiximan Super League να ισοφαρίζουν δύο φορές με τον Τάισον και τον Ράχμαν τα τέρματα των Σουηδών. Στη Θεσσαλονίκη, η άμυνά τους πρέπει να είναι πολύ πιο αποδοτική αλλά το σκοράρισμά τους ανάλογα συνεπές με αυτό στη Σκανδιναβία, τουλάχιστον νωρίς. Δεδομένα πάντως, ο αγώνας συναντά τον ΠΑΟΚ σε αρκετά πλεονεκτική θέση.

Μαζί με το πρόγραμμα ανταμοιβής Mission, στη Stoiximan μπορείς να ποντάρεις με λεπτομέρεια στο τι θα κάνουν συγκεκριμένοι παίκτες.

Ενδεικτικά:

- Τσάλοφ 2+ Προσπάθειες στην Εστία

- Ντεσπόντοφ (Να σκοράρει)

- Μπράντον (Να σκοράρει πρώτος)


*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις