Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η πρόσληψη Καρβαλιάλ στη Μπράγκα «μπλέκει» την προσπάθεια απόκτησης του Όρτα από τον Ολυμπιακό»

«Η πρόσληψη Καρβαλιάλ στη Μπράγκα «μπλέκει» την προσπάθεια απόκτησης του Όρτα από τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/8/2024 20:28
Περαιτέρω «μπλέξιμο» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Αντρέ Όρτα προβλέπει η πορτογαλική «Ο Jogo».

Σε σημερινό της δημοσίευμα εξάλλου αναφέρει πως η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ στη θέση του προπονητή στην Μπράγκα δημιουργεί νέα δεδομένα για τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του τέως τεχνικού, Κάρλος Σόουζα, ενώ και ο πρόεδρος του συλλόγου είχε παραδεχθεί πως βρίσκεται υπό παραχώρηση αναφέροντας συγκεκριμένα τους Πειραιώτες -με τους οποίους υπήρξαν δύο... παραλίγο συμφωνίες για τον παίκτη.

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα θα μπορούσε να πάρει μια καμπή με τον Καρβαλιάλ. Εκτιμήθηκε πολύ από τον προπονητή, έστω και χωρίς να είναι αδιαμφισβήτητος παίκτης, έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο, έπαιζε σταθερά λεπτά, κάτι που βοήθησε τον προπονητή να τον θέλει στην Αθήνα, στον Ολυμπιακό. Ενόψει της μεταγραφής του στην Ελλάδα που δεν πραγματοποιήθηκε, ανοίγει τώρα στον Καρβαλάλ ένα νέο πλαίσιο για τον Αντρέ Όρτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Καρβαλιά εκτιμά τις ικανότητες του Όρτα, αφού ο ίδιος εξάλλου είχε εισηγηθεί τον δανεισμό τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, τον οποίο προπονούσε, οπότε πλέον μπορεί η υπόθεση να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους «ερυθρόλευκους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.