Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H Βόλφσμπουργκ τινάζει την... μπάνκα για τον Κουλιεράκη

H Βόλφσμπουργκ τινάζει την... μπάνκα για τον Κουλιεράκη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/8/2024 14:50
Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη δείχνει η Βόλφσμπουργκ που κατέθεσε πολύ μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα στόπερ.

Ο 20χρονος στόπερ, που χθες (13/8) σημείωσε ένα τρομερό γκολ κόντρα στη Μάλμε παρ' ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν σημειώνοντας τρία γκολ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήδη είχε απασχολήσει έντονα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία προσέφερε στον ΠΑΟΚ 11 εκατ. ευρώ συν 4 σε μπόνους για να τον αποκτήσει.

Οι τελευταίες του εμφανίσεις όμως έφεραν κι άλλους «μνηστήρες» αφού η Βόλφσμπουργκ φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία, αφού είναι κοινή επιθυμία όλων η πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ, που θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης, δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη έως τα τέλη Αυγούστου που θα έχουν ολοκληρωθεί τα ευρωπαϊκά προκριματικά, αφού αναμένεται να αποχωρήσει και ο Τροστ-Εκόνγκ για την Αλ Κχολούντ αντί ενός εκατ. ευρώ και το κενό που θα δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας θα είναι μεγάλο και δεν θα μπορεί να καλυφθεί αναλόγως τόσο άμεσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.