Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουρτάδο στους «ασπρόμαυρους»

ΠΑΟΚ: Η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουρτάδο στους «ασπρόμαυρους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 17:48
Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα γίνει για την επερχόμενη σεζόν ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας από τη Γουότφορντ.

Ο 20χρονος Κολομβιανός επιθετικός ανήκει στον αγγλικό σύλλογο από το 2023 και πριν τον ΠΑΟΚ είχε δοθεί δανεικός στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και την Τζίλινγκχαμ, ενώ μετρά και 20 συμμετοχές με την Κ20 της Εθνικής Ομάδας της Κολομβίας.

Ο ίδιος πρόκειται να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» και θα μπει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο ΠΑΟΚ διατηρεί και οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση της Γουότφορντ:

«Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Χόρχε Ουρτάδο, συμφώνησε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, με τον ελληνικό σύλλογο να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο 20χρονος θα περάσει τη σεζόν 2024/25 στους πρωταθλητές της Super League Ελλάδας.

Ο Κολομβιανός διεθνής με τις νέες ηλικίες, Ουρτάδο, εντάχθηκε στη Γουότφορντ από τη Ρεάλ Καρταγένα τον Οκτώβριο του 2022 και έκτοτε πέρασε χρόνο δανεικός στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και την Τζίλινγκχαμ.

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γουότφορντ στη νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ στον τρίτο γύρο του Emirates FA Cup τον Ιανουάριο του 2024, όταν μπήκε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ για το καθοριστικό γκολ του Τομ Ντελέ-Μπασίρου.

Καλή τύχη, Χόρχε!»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.