Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/8/2024 19:24
Την αισιοδοξία του ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα γίνει στο τέλος παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εξέφρασε ο προπονητής των «Λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 39χρονος τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού (17/8) ματς με τη Νασιονάλ Μαδέιρα για τη 2η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, ρωτήθηκε αν ανησυχεί για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στην υπόθεση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να απαντά ως εξής:

«Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος και δεν πρέπει να ακολουθούμε πάντα μία δεύτερη ή και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να πάρουμε ρίσκα, που μας δίνουν μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Δεν πρέπει να φοβηθούμε και να πάμε για τρίτη επιλογή. Πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε πως μακροπρόθεσμα πρέπει να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο. Κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.