Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζένοα-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Τζένοα-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/8/2024 12:34
ΤΣτο «Stadio Comunale Luigi Ferraris» η Τζένοα αντιμετωπίζει την Ίντερ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Serie A. Η Τζένοα και αυτή τη σεζόν έχει στόχο να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή της στην κατηγορία. Η Ίντερ, πάλι, είναι η κάτοχος του τίτλου και θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της και να κάνει το back to back. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος της Τζένοα εμφανίζεται στο 5,91** με το διπλό της Ίντερ να πληρώνει 1,54** στην πλατφόρμα της Betsson. Είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Τζένοα – Ίντερ η Ίντερ έκανε μια ιστορική πορεία ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν με εντυπωσιακά στατιστικά που ενδυνάμωσαν κι άλλο την παράδοση που έχει στην ιταλική λίγκα. Η Ίντερ είναι αήττητη εδώ και 10 σερί επίσημες αναμετρήσεις απέναντι στην Τζένοα (8-2-0). Η Τζένοα την περασμένη σεζόν απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ίντερ εντός έδρας. Η τελευταία της νίκη επί της Ίντερ καταγράφηκε το 2018. Σε 3 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ.

Η Τζένοα μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Serie A διατήρησε τον προπονητή της, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Με δεδομένο πως ήταν απαραίτητη η πώληση ορισμένων εκ των καλύτερων παικτών της, στο μεταγραφικό παζάρι επιχείρησε να καλύψει όσο καλύτερα τα κενά τους, αλλά και παράλληλα να βρει παίκτες που θα μπορούσαν να της δώσουν κάτι παραπάνω σε άλλες θέσεις. Έτσι, πήρε κοντά στα 41 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις κι έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά παικτών. Προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Ρετζιάνα στο Coppa Italia, που ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στη σεζόν.

Η Ίντερ, στο μεταξύ, μπαίνει στη Serie A 2024-25 με διάθεση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα. Η διοίκησή της διατήρησε στον πάγκο της τον Σιμόνε Ιντσάγκι που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ παρέμειναν και ουσιαστικά όλοι οι καλύτεροι παίκτες της. Σε αυτούς προστέθηκαν έμπειροι παίκτες, όπως ο χαφ Ζιελίνσκι κι ο φορ Ταρέμι. Οι «νερατζούρι» αυτήν τη σεζόν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και στο Champions League. Το ρόστερ τους αναμφίβολα είναι πολύ δυνατό με πολλές λύσεις σε πρόσωπα και επιλογές που αφορούν στην τακτική. Στα φιλικά έδειξαν ένα καλό πρόσωπο και πως είναι έτοιμοι για την πρόκληση.

Το στοίχημα στη Serie A καθηλώνει και η νέα σεζόν αναμένεται συγκλονιστική με πλούσιο θέαμα, σπουδαίες αναμετρήσεις σε κάθε αγωνιστική και δυνατό ανταγωνισμό. Στο Τζένοα – Ίντερ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1,95**, ενώ το no goal προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στον αγωνιστικό τομέα του παιχνιδιού Τζένοα – Ίντερ η Τζένοα βρίσκεται ρυθμό σε αντίθεση με την Ίντερ κι αυτό ενδεχομένως να λειτουργεί υπέρ της, ενώ οι «νερατζούρι» έχουν την ποιότητα με το μέρος τους. Όσον αφορά στις ενδεκάδες του Τζένοα – Ίντερ, η πρώτη δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαρκαντάλι, Ματούρο και τον φορ Εκουμπάν, ενώ η δεύτερη δεν έχει τον χαφ Μπιουκάναν.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να κερδίσει η Ίντερ με μηδέν παθητικό τιμάται στο 3,05** (από 2,55), ενώ με Σούπερ Ενίσχυση ο τριπλός συνδυασμός νίκη Ίντερ, Over 2,5 γκολ και Lautaro Martinez να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 3,95** (από 3,60) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ