Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/8/2024 12:43
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να μπουν με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να φιλοξενούνται από τον Βόλο και τον «δικέφαλο» να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά και σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

13 χρόνια αήττητος στις πρεμιέρες!

Πρεμιέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό κάνει πρεμιέρα στον Βόλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Οι Πειραιώτες ξεκινούν τη σεζόν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από δυο άκαρπες σεζόν εντός συνόρων. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να μπει με το… δεξί, σε μια έδρα, όπου πέρσι στραβοπάτησε, μιας και παραχώρησε ισοπαλία. Ωστόσο, ποτέ δεν έχει χάσει βαθμούς από την ομάδα της Μαγνησίας σε δεύτερο διαδοχικό ματς. Άλλωστε, οι πρεμιέρες είναι σύμμαχος για τους Πειραιώτες, αφού είναι αήττητοι στα 13 πιο πρόσφατα εναρκτήρια ματς (11 νίκες, 2 ισοπαλίες), με την τελευταία ήττα να χάνεται τη σεζόν 2010-11 (1-2 από τον Ηρακλή). Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν θέλουν να... ισοφαρίσουν το αρνητικό ρεκόρ μεταξύ Μαρτίου-Σεπτεμβρίου του 2014. Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίσει στον τραυματία Ρέτσο. Ο Βόλος μπαίνει στη σεζόν με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι, όπου μέτρησε τέσσερα διαδοχικά ματς αήττητος (τρεις νίκες). Στόχος του να κάνει τη διαφορά και φυσικά να εξασφαλίσει μια ήρεμη παραμονή. Έγιναν αρκετές μεταγραφές με τελευταία αυτή του Φεράρι. Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Μόνο νίκες εντός με Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μερικά δευτερόλεπτα από την πρόκρισή του στα Play-Off του Champions League, ωστόσο κατέρρευσε και αποκλείστηκε από τη Μάλμε. Επόμενος αντίπαλος η Σάμροκ Ρόβερς με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, πρωταρχικός στόχος είναι να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρσι. Πρώτο… εμπόδιο ο Πανσερραϊκός με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος από τον αντίπαλό τους. Από την άλλη, τα «λιοντάρια» εξασφάλισαν χωρίς μεγάλο άγχος την παραμονή τους, ωστόσο άλλαξαν πολλά, με τον Γρηγορίου να παίρνει τη θέση του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ