Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για το «σεντόνι» η Μπιλμπάο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για το «σεντόνι» η Μπιλμπάο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 02:23
Με δύο γκολ του Αντούριθ (15’, 45’), η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 2-1 την Λεβάτε στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη διαφορά έξι βαθμών από την 5η Σεβίλλη διατήρησε η Μπιλμπάο, η οποία έχοντας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντούριθ, κέρδισε με 2-1 την αδιάφορη βαθμολογικά Λεβάντε στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια».
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ του Ισπανού άσου (15’, 45’).

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και χαμένο πέναλτι στο 11ο λεπτό με τον Σαν Χοσέ ο οποίος στο 66’ σημείωσε αυτογκόλ, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τη Λεβάντε.

Ωστόσο η ομάδα των Νίκου Καράμπελα (έμεινε στον πάγκο) και Λούκα Βύντρα (αντικαταστάθηκε στο 46’) δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να μείνει στην 9η θέση με 40 βαθμούς.

Αντίθετα, η Μπιλμπάο διατηρήθηκε στην 4η θέση με +6 από την Σεβίλλη, ενώ ξέφυγε με +9 και +10 από Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.