Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Μας πείραξε ο αποκλεισμός από τη Νόα» (video)

Αλμέιδα: «Μας πείραξε ο αποκλεισμός από τη Νόα» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/8/2024 00:32
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ, όπου η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 3-0, ήταν ο προπονητής του «Δικεφάλου», Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι ο αποκλεισμός από τη Νόα επηρέασε πολύ παίκτες και τεχνικό επιτελείο, παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος προσπάθησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πήλιο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Κρητικούς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Τραϊανό Δέλλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από τη Νόα:«Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, συνεχώς μιλάμε. Μας πείραξε ο αποκλεισμός, είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, τους είπα να είναι ήρεμοι και νομίζω πως σήμερα πήγαμε καλά».

Για τον Πήλιο: «Πάντα με ρωτάτε για τον Πήλιο. Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με μεγάλη διάθεση. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε λίγο το παιχνίδι του και να παίζει ακόμα περισσότερο με το μυαλό».

Για τον προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανό Δέλλα: «Θα ήθελα να πω τα καλύτερα και για τον Τραϊανό Δέλλα που σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα έβαλε μπροστά τα στήθη του και τον σέβομαι πολύ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.