Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Κουλιεράκης πέρασε τα ιατρικά στη Βόλφσμπουργκ, απομένει η ανακοίνωση»

«Ο Κουλιεράκης πέρασε τα ιατρικά στη Βόλφσμπουργκ, απομένει η ανακοίνωση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/8/2024 11:49
Για «τελειωμένο» deal κάνει λόγο Γερμανός δημοσιογράφος όσον αφορά την περίπτωση της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ.

Ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το πρωί της Δευτέρας (19/8), αποκάλυψε πως ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του από τον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα.

Ο ίδιος κάνει λόγο για μια συμφωνία που φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ συν 3 σε μορφή μπόνους, ενώ συμπληρώνει ότι ο Έλληνας αμυντικός θα υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ:

«Η “ληστεία” ολοκληρώθηκε καθώς όλα έχουν ρυθμιστεί ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Θεσσαλονίκη θα ενταχθεί στη Βόλφσμπουργκ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πέρασε τα ιατρικά και η μεταγραφή αφορά μακροχρόνιο συμβόλαιο. Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση αργότερα. Η Βόλφσμπουργκ θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ σχεδόν 12 εκατ. ευρώ συν 3 σε μπόνους. Η Άιντραχτ ήταν κοντά στο να τον αποκτήσει, όμως η Βόλφσμπουργκ τής τον “άρπαξε”».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.