Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για ρίψη καθίσματος από οπαδό του

Άρης: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για ρίψη καθίσματος από οπαδό του

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/8/2024 20:49
Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τον Άρη εξαιτίας της ρίψης καθίσματος από οπαδό του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να δώσει ένα παιχνίδι χωρίς τη στήριξη των φιλάθλων της κι αυτό γιατί ένας οπαδός της πέταξε ένα κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Άρης θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League απέναντι στον Αστέρα Aktor.

Η ανακοίνωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.

Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.