Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: «Δια βίου απαγόρευση εισόδου στον ανόητο φίλαθλο»

Άρης: «Δια βίου απαγόρευση εισόδου στον ανόητο φίλαθλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/8/2024 22:01
H ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση της πήρε θέση για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τονίζοντας πως θα βρει και θα απαγορεύσει δια βίου την είσοδο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον φίλαθλο που πέταξε το κάθισμα στο Περιστέρι.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την ενέργεια του οπαδού της στο Ατρόμητος-Άρης κάτι που σημαίνει πως οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης σε άδειο γήπεδο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση της βέβαια η ΠΑΕ χαρακτήρισε «ανόητο» τον εν λόγω οπαδό και τόνισε πως επισκίασε την καθ' όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ' όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι.

Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.