Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Εκτός ομάδας και πωλητήριο στον Στέρλινγκ

Τσέλσι: Εκτός ομάδας και πωλητήριο στον Στέρλινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2024 15:57
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ τέθηκε εκτός ομάδας από τον Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι, ο Άγγλος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή και οι «μπλε» έβαλαν πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή δύο χρόνια μετά την απόκτηση του με 50 εκατ. λίρες από την Μάντσεστερ Σίτι.

Παρελθόν από την Τσέλσι αναμένεται να αποτελέσει το φετινό καλοκαίρι ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Έντσο Μαρέσκα και η απόφαση του να τον αφήσει εκτός αποστολής στο ματς της πρεμιέρας με την Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση ζητώντας εξηγήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» άφησε εκτός ομάδας τον Στέρλινγκ δηλώνοντας μάλιστα πως: «Είμαι ειλικρινής, δεν θα πάρει λεπτά συμμετοχής εδώ. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης αλλά προτιμώ διαφορετικού τύπου εξτρέμ. Είναι απλό».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο 29χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και να μην παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Την ίδια ώρα τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι η Τσέλσι ακούει πλέον προσφορές για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε πριν δύο χρόνια από την Μάντσεστερ Σίτι αντί 50 εκατ. λιρών στην πρώτη μεταγραφή της μετά Ρόμαν Αμπράμοβιτς εποχής στους Λονδρέζους.

Παράλληλα, εκτός ομάδας τέθηκε και ο Μπεν Τσίλγουελ ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται από τον Έντσο Μαρέσκα, ενώ σύμφωνα με το «Sky Sports» η Νιούκαστλ έκανε προσέγγιση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Άξελ Ντισασί. Αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις τις επόμενες μέρες από το Κόμπχαμ, αφού το ρόστερ των «μπλε» ξεπερνά τους 40 παίκτες. Ήδη φέρεται ότι ο Αρμάντο Μπρόγια θα παραχωρηθεί δανεικός στην Ίπσουιτς ενώ ο Μπασχίρ Χάμπρις παραχωρήθηκε σήμερα (21/8) στην Μπέρνλι με 12+2.7 εκατ. λίρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.