Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στο 87’ για Τσέλσι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στο 87’ για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 23:42
Με γκολ των Σούρλε (32’) και Μπα (87’), η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανατρέποντας το εις βάρος της 3-1 στο Παρίσι!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Τσέλσι επιστρέφει στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κέρδισε με 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Οι «μπλε» είχαν ηττηθεί με 3-1 στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, όπως και πριν δύο χρόνια κόντρα στην Νάπολι, με τον Σούρλε να παίρνει τη θέση του τραυματία Αζάρ και να ανοίγει το σκορ με πλασέ στο 32ο λεπτό, ενώ στο 87’ ο Ντέμπα Μπα βρέθηκε με τη μπάλα στη μικρή περιοχή και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στο 87’ για Τσέλσι (video)
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν σωρεία ευκαιριών για ένα δεύτερο τέρμα, έχοντας και δύο δοκάρια με τα σουτ των Σούρλε (51’) και Οσκάρ (52’).

Από την πλευρά της η Παρί βρήκε ανοιχτούς χώρους στην επανάληψη και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 82’, όταν ο Καβάνι βρέθηκε απέναντι στον Τσεχ, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι, πέντε λεπτά μετά, η Τσέλσι παίζοντας και με τους τρεις σέντερ φορ της (!) κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση, με τον Μπα να ευστοχεί, αναγκάζοντας ακόμα και τον Μουρίνιο να τρέξει μέχρι το κόρνερ για να πανηγυρίσει αλλά και να δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του!

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (66’ Μπα), Όσκαρ (81’ Τόρες), Αζάρ (18’ Σούρλε), Γουίλιαν, Ετό.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (55’ Καμπάιγ), Λούκας (85’ Μαρκίνιος), Καβάνι, Λαβέτσι (73’ Παστόρε).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.