Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωαννίδης: «Η ήττα από τον Αστέρα μάς σόκαρε, ώρα να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Ιωαννίδης: «Η ήττα από τον Αστέρα μάς σόκαρε, ώρα να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/8/2024 19:48
Ο Φώτης Ιωαννίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού (22/8) αγώνα με τη Λανς στο «Μπολάρ Ντελελί» για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία των «πράσινων» να συνεχίσουν στην Ευρώπη σημειώνοντας πως το «τριφύλλι» έχει την ικανότητα να κοντράρει το στυλ παιχνιδιού των Γάλλων, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League από τον Asteras AKTOR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης:

Για τον τραυματισμό του και τον αγώνα κόντρα στη Λανς: «Έχασα ένα μεγάλο διάστημα από την προετοιμασία και δεν έχω όσα αγωνιστικά λεπτά θα ήθελα. Υπήρξε ένας τραυματισμός που με κράτησε πίσω, όμως σιγά σιγά έρχομαι στο επίπεδο που θέλω. Έχω αγωνιστεί με πολύ δύσκολους αντιπάλους και με την Εθνική και πέρσι στην Ευρώπη. Χωρίς να υποτιμάω τον αντίπαλο έχω αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να αποδείξω ότι ανήκω στο κορυφαίο επίπεδο».

Για την ήττα από τον Asteras AKTOR: «Όσα χρόνια είμαι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει παιχνίδι που να μη θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι με τον Αστέρα μας σόκαρε και μας εκνεύρισε που χάσαμε τρεις βαθμούς. Τώρα αυτό έχει περάσει, αύριο είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Για το αν έχουν κοινά στοιχεία Λανς και Άγιαξ: «Αυτό που έχω δει είναι ότι είναι πιο physical και έντονη στα τρεξίματα και στη δύναμη. Ο Άγιαξ είχε παραπάνω ποιότητα, όμως εδώ είναι ένα άλλο στυλ παιχνιδιού και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Θεωρώ ότι θα το κάνουμε γιατί έχουμε αρκετά δυνατά παιδιά».

Για τις απαιτήσεις που έχουν οι οπαδοί: «Εγώ ο ίδιος έχω υψηλές απαιτήσεις από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό και έχει υψηλές απαιτήσεις από εμένα, κάτι που μου αρέσει και το θέλω και εγώ».

Για το τι διακυβεύεται στη σειρά με τη Λανς: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να βγούμε στην Ευρώπη. Αν καταφέρουμε να περάσουμε θα είναι σημαντικό για τον σύλλογο και για εμάς. Έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς την Ευρώπη δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.