Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμορίμ: «Θα περιμένω τον Ιωαννίδη μέχρι την τελευταία στιγμή»

Αμορίμ: «Θα περιμένω τον Ιωαννίδη μέχρι την τελευταία στιγμή»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/8/2024 18:56
Μετά το «ναυάγιο» με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Βίτορ Ρόκε, το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον προπονητή των «Λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ, να δέχεται σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (23/8) αγώνα με τη Φαρένσε για την 3η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα.

Ο 39χρονος τεχνικός σημείωσε πως είναι πρόθυμος να περιμένει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού έως την τελευταία στιγμή, τονίζοντας βέβαια ότι δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Συγκεκριμένα, η ερώτηση που δέχθηκε ο Αμορίμ ήταν η εξής:

«Η Σπόρτινγκ έχασε τη δεύτερη επιλογή της, τον Βίτορ Ρόκε, και διαπραγματεύεται για μια τρίτη. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα δεν μπορεί να κρατηθεί αιχμάλωτη από την πρώτη επιλογή, δηλαδή τον Φώτη Ιωαννίδη;», για να έρθει η απάντηση από τον Πορτογάλο κόουτς:

«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι. Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.