Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλόνσο: «Κάναμε λάθη, θα δώσουμε μάχη στο "σπίτι" μας» (video)

Αλόνσο: «Κάναμε λάθη, θα δώσουμε μάχη στο "σπίτι" μας» (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
23/8/2024 00:33
Στα λάθη που οδήγησαν στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λανς με 2-1 στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, στάθηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο «Μπολάρ Ντελελί».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αδυναμία της ομάδας του να γίνει απειλητική από τα άκρα, παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι οι παίκτες του θα δώσουν μάχη στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την άλλη Πέμπτη (29/8), ώστε ο Παναθηναϊκός να εξαντλήσεις τις πιθανότητές του να περάσει στη League Phase της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά το σχόλιο του Αλόνσο μετά το τέλος του ματς στη Γαλλία:

«Κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά, ενώ παίζαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μετά, αφού η Λανς έμεινε με παίκτη λιγότερο, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω και να προσπαθεί να αμυνθεί, όμως μας έλειψε η φρεσκάδα για να παίξουμε από τις πτέρυγες. Όταν μπήκε ο Πελίστρι υπήρχαν κάποιες φάσεις που ήταν καλές για εμάς, αλλά όταν δημιουργούσαμε ευκαιρίες από τις πτέρυγες δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου και στην ομάδα. Έχουμε 90 λεπτά στη διάθεσή μας για να παίξουμε στο σπίτι μας με τους φιλάθλους μας παρόντες. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και όλα όσα έχουμε για να μπορέσουμε να περάσουμε».


Σχόλιο:

KYRVOG_1 23/8/2024 10:00

Απο την ημερα που ηρθες Παλιομαλακα δεν λες τιποτα αλλο απο το οτι καναμε λαθη, καναμε λαθη , καναμε λαθη... Μαλλον το λαθος εισαι εσυ.....!!!!!!

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.