Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με την Πόρτο για τον Κάρμο, πότε αναμένεται η τελική απόφαση

Ολυμπιακός: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με την Πόρτο για τον Κάρμο, πότε αναμένεται η τελική απόφαση

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/8/2024 18:26
Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο.

Σύμφωνα με την «A Bola», οι δυο ομάδες θα έχουν νέο κύκλο επαφών σήμερα (23/8) ούτως ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την οριστική μετακίνηση του νεαρού στόπερ στους «ερυθρόλευκους», ενώ η τελική απόφαση, ενδέχεται να ληφθεί μετά τον αυριανό (24/8) αγώνα της Πόρτο με τη Ρίο Άβε για την Πριμέιρα Λίγκα:

«Πόρτο και Ολυμπιακός θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι αυτήν την Παρασκευή (23/8) για έναν νέο γύρο συζητήσεων για τον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος τώρα είναι πιο κοντά στο να φύγει από τους “Δράκους”, δεδομένης της επιμονής των Ελλήνων. Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι πρακτικά η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφή θα κλείσει στα 15 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους. Σύμφωνα με την A Bola, η απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί μετά την αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε αυτό το Σάββατο», αναφέρει χαρακτηριστικά το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Στον Ολυμπιακό πάντως υπάρχει η αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, ενδεχόμενο στο οποίο συνηγορεί βέβαια και το γεγονός ότι ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, ενώ οι «Δράκοι» από την άλλη βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.