Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Μπαΐνοβιτς

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Μπαΐνοβιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/8/2024 12:25
Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Φίλιπ Μπαΐνοβιτς με την ομάδα της Κρήτης να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγο καιρό ενώ ο ΟΦΗ τα βρήκε σε όλα και με την Σπάρτακ Τρνάβα για τη μεταγραφή του Σέρβου μέσου.

Έτσι ο Μπαΐνοβιτς έφτασε την Παρασκευή στο Ηράκλειο κι αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του Filip Bainovic, από την Spartak Trnava, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας.

Ο 28χρονος μέσος (γενν. 23/6/1996, Pozarevac, Σερβία) αγωνίστηκε το φετινό καλοκαίρι στην προκριματική φάση του Conference League, με τα χρώματα της Spartak Trnava.

Την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των ομίλων.

Εκτός από την Spartak Trnava, με την οποία έχει συνολικά 44 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Rad (62 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ), AS Trencin (56 συμμετοχές, 11 γκολ, 5 ασίστ), Górnik Zabrze (41 συμμετοχές) και Radnik (17 συμμετοχές).

Ο Filip Bainovic έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Filip, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»


Photo Credits:www.oficretefc.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.