Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφώνησε με Ολιβέιρα ο Παναθηναϊκός και ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τη Γαλατάσαραϊ»

«Συμφώνησε με Ολιβέιρα ο Παναθηναϊκός και ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τη Γαλατάσαραϊ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/8/2024 18:58
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και να απομένουν οι διαπραγματεύσεις με τη Γαλατάσαραϊ, με βάση τα όσα αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.

«Φωτιά» στα μεταγραφικά των κυπελλούχων Ελλάδας έβαλε τούρκικο δημοσίευμα που θέλει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να έχει συμφωνήσει για να ντυθεί στα πράσινα και να απομένει η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τη Γαλατά.

Ο 32χρονος κεντρικός χαφ είχε απασχολήσει ξανά τους «πράσινους» πριν από μερικούς μήνες, δίχως ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα να προχωράει.

Μένει να φανεί αν θα συμβεί κάτι τέτοιο τώρα. Το βέβαιο είναι ότι ο Ολιβέιρα είναι στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται από τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Παρ' όλα αυτά είναι αμφίβολο αν πρόκειται για αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς του λείπει η ταχύτητα στη μεσαία γραμμή και ο Πορτογάλος μέσος δεν φημίζεται για το πόσο γρήγορος είναι.

Όπως και να' χει οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά για «οκτάρι» και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουν κάνει την κίνησή τους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.