Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει το ενδιαφέρον για Ολιβέιρα

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει το ενδιαφέρον για Ολιβέιρα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/8/2024 19:26
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν φαίνεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, χωρίς πάντως να υπάρχει βεβαιότητα αν η... φωτιά που άναψαν οι Τούρκοι ήταν τυχαία.

Οι «πράσινοι» δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 32χρονου Πορτογάλου μέσου, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγο καιρό, το «τριφύλλι» είχε διαψεύσει τα σενάρια απόκτησης του Φακούντο Πελίστρι και τελικά ο Ουρουγουανός εξτρέμ μετακόμισε στην Ελλάδα μόλις μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα.

Αυτό σημαίνει ότι ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το τι ισχύει στην περίπτωση του Ολιβέιρα, καθώς ο τελευταίος δεδομένα έχει προταθεί κι εξετάζεται, έστω κι αν δεν είναι αυτό που ψάχνουν οι κυπελλούχοι Ελλάδας για τη μεσαία τους γραμμή.

Δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει σε δύο ακριβές μεταγραφές όπως αυτές του Τετέ και του Πελίστρι οι οποίοι αγωνίζονται στην ίδια θέση, αυτή του δεξιού εξτρέμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην παρούσα φάση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της πρωτεύουσας υπάρχουν τέσσερις δεξιοί εξτρέμ και κανείς αριστερός!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.