Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι ο Ζαφέιρης θα αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας

Επίσημο: Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι ο Ζαφέιρης θα αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/8/2024 15:11
Ο Χρήστος Ζαφείρης θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδας κάτι που ήταν γνωστό αλλά επισημοποιήθηκε την Τρίτη (27/8).

Ο 21χρονος επιτελικός μέσος γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μετακόμισε σε μικρή ηλικία στη Νορβηγία όπου στην ουσία εκεί «ξεπετάχτηκε», αν και είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Αγωνίστηκε στις ακαδημίες αρκετών ομάδων στη χώρα της Σκανδιναβίας, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην Γκρόρουντ.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Χάουγκεσουντ κι από εκεί τον ανακάλυψε η Σλάβια Πράγας και τον απέκτησε το 2023, αποτελώντας πλέον βασικό στέλεχός της.

Μάλιστα η χρηματιστηριακή αξία του είναι αρκετά μεγάλη και θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα γεμίσουν με χρήματα τα ταμεία των Τσέχων.

Παρά το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα όλων των «μικρών» εθνικών ομάδων της Νορβηγίας, μετά από συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συμφώνησε να αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.

Την Τρίτη (27/8) οι Νορβηγοί ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη συγκεκριμένη εξέλιξη κι απομένει πλέον να τελειώσει το θέμα και τυπικά από τη FIFA.

Εξάλλου επειδή το θέμα δεν είχε οριστικοποιηθεί, γι' αυτό δεν βρέθηκε και στις πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις επόμενες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.