Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στιλ: «Ερχόμαστε στο ΟΑΚΑ για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στιλ: «Ερχόμαστε στο ΟΑΚΑ για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/8/2024 17:46
Την επιθυμία του να νικήσει τον Παναθηναϊκό και στη ρεβάνς της Αθήνας, εξέφρασε ο προπονητής της Λανς, Γουίλ Στιλ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τους «πράσινους», στον οποίο θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει το «εισιτήριο» για τη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο μόλις 31 ετών τεχνικός τόνισε ότι το προβάδισμα της Λανς είναι σαν να μην υπάρχει, γι’ αυτό και η ομάδα του θα αγωνιστεί για τη νίκη, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει πίεση στη γαλλική πλευρά, ούτε ανησυχεί για την «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουίλ Στιλ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς προσεγγίζει τη ρεβάνς με τους «πράσινους»: «Σαν ένα ματς που ξεκινάει 0-0, στο οποίο πάμε για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να το υπολογίσουμε. Αυτό το γκολ δεν είναι σημαντικό. Στο 90ο λεπτό θα δούμε αν θα έχουμε ένα γκολ προβάδισμα ή όχι. Θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον παράγοντα της πίεσης: «Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα παίξουμε το δεύτερο ματς στην έδρα τους. Πρέπει να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με τον ίδιο τρόπο. Κερδίσαμε το πρώτο, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο. Στο πρώτο ματς είχαν καταστάσεις man-to-man για να μας βάλουν πίεση. Είναι στο χέρι μας να βρούμε κενά, να αποβάλουμε την πίεση και να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Το κάναμε στο πρώτο ματς, είναι στο χέρι μας να το κάνουμε και την Πέμπτη. Ακόμα και με 10 παίκτες, νομίζω ότι δείξαμε την ικανότητά μας να κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα. Θα πάρουμε αυτοπεποίθηση, χωρίς να προσποιούμαστε ότι είμαστε άλλοι, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που είμαστε ικανοί».

Για το γεγονός ότι αναμένεται «καυτή» η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Αν είμαστε ικανοί να παίξουμε στο «Μπολάρ», είμαστε ικανοί να παίξουμε σε κάθε γήπεδο στον κόσμο. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, μια σπουδαία ατμόσφαιρα στο δικό τους. Θα είναι ένα γεμάτο, έντονο, ενδιαφέρον παιχνίδι. Αλλά θα είναι ένα εκτός έδρας ματς σαν αυτά που έχουμε παίξει στο παρελθόν. Όταν παίζεις στη Λανς, ξέρεις πώς είναι να αγωνίζεσαι σε τέτοιο περιβάλλον. Είμαστε αρκετά χαλαροί για αυτό».

Για το πόσους παίκτες θέλει να έχει στην Ευρώπη, την απουσία του Ντανσό και το πώς θα διαχειριστεί την αποχώρησή του: «22 με 24 για να έχουμε μια ισορροπημένη επιλογή να κάνουμε ροτέισον. Αυτός θα είναι ο στόχος στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ντανσό απ' όσο ξέρω δεν έχει υπογράψει ακόμα. Αυτή τη στιγμή, είναι ακόμα εδώ. Θα δούμε. Τώρα είναι στο γυμναστήριο, είναι εδώ και είναι χαρούμενος για αυτό. Από την άλλη έχουμε τον Κουσάνοφ, τον Σαρ. Περιμέναμε ότι θα φύγει. Ο Ντανσό είναι πολύ καλός και εντυπωσιακός στα ματς. Αλλά είναι μια θέση που ελευθερώνεται για κάποιον άλλο. Είναι μια προσωπικότητα στην ομάδα, είναι καλό παιδί. Στην τελική, προσαρμόζεσαι, αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν αφίξεις, αποχωρήσεις, είναι μέρος του αθλήματος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.