Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, θέλουμε να κερδίσουμε και τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς»

Λουτσέσκου: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, θέλουμε να κερδίσουμε και τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/8/2024 20:58
Σε λίγα λόγια αρκέστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τη Σάμροκ Ρόβερς, στον οποίο θα κριθεί οριστικά η πρόκριση στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, τονίζοντας επί της ουσίας ότι στο ποδόσφαιρο αν δεν δείξεις την ανάλογη σοβαρότητα, θα το πληρώσεις.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω για το πνεύμα της ομάδας σ’ αυτή την κατάσταση. Πάντοτε για μένα βρίσκω κίνητρο, κάτι που το αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές. Στο ποδόσφαιρο αν δεν αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως πρέπει, θα σε τιμωρήσει. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έχουμε παίξει μόνο το πρώτο παιχνίδι και απομένει ένα ακόμα. Θέλουμε να μπούμε και να κερδίσουμε κι αυτό το ματς.

Παίζουμε εκτός έδρας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας δώσει πρωτίστως την πρόκριση, αλλά και θα μας βοηθήσει στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης για την συνέχεια. Σ’ αυτή τη λογική έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες που θα ξεκινήσουν ή που θα έρθουν από τον πάγκο, θα πρέπει να δώσουν σ’ αυτή τη λογική τα πάντα ώστε να φύγουμε από το γήπεδο με την πρόκριση. Αυτό αφορά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.