Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Προκριματικά Conference League με σούπερ προσφορά*!

bwin - Προκριματικά Conference League με σούπερ προσφορά*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/8/2024 16:21
Ή τώρα ή… ποτέ. Απόψε ο Παναθηναϊκός έχει την τελευταία ευκαιρία του για την πρόκριση στη League Phase του Conference League. Προβάδισμα πρόκρισης για τη Λανς, που επικράτησε 2-1 στο ματς της Γαλλίας.
   
bwin- Build A Bet* στα προκριματικά του Conference League!

Όλα για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός απόψε στο κατάμεστο OAKA έχει την τελευταία του ευκαιρία για να πάρει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή την αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι» στις 21:00 υποδέχονται τη Λανς και θέλουν ν’ ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του αγώνα της Γαλλίας. Πριν μία εβδομάδα η ομάδα του Γουίλιαμ αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Φρανκόφσκι μόλις στο 4ο λεπτό. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για το σύνολο του Αλόνσο με το τέρμα του Σαΐντ (34’), όμως μία αριστουργηματική δημιουργία κι εκτέλεση του Φώτη Ιωαννίδη διατήρησε τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της πρόκρισης.
  
bwin- Προκριματικά Conference League με Combi+ στοιχήματα! Πριν τη σέντρα του ΟΑΚΑ

Από νίκη για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 προέρχεται η Λανς, η οποία επικράτησε με άνεση εντός έδρας 2-0 της Μπρεστ, «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο. Αγχωτική νίκη λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τον Λεβαδειακό πήρε ο Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Δύο φορές επισκέφθηκε στο παρελθόν το ΟΑΚΑ η Λανς. Η πρώτη το 1998 σε αναμέτρηση για τους ομίλους του Champions League, με το «τριφύλλι» να επικρατεί με 1-0. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του 2007 για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το παιχνίδι της Γαλλίας ήταν το δεύτερο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο κόντρα στη Λανς. Και την πρώτη φορά, τον Δεκέμβριο του 2023 με τη Σεβίλλη γνώρισε και πάλι την ήττα με σκορ 2-1 και πάλι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει τα προγνωστικά; Στο 2.55 στην bwin η νίκη του «τριφυλλιού».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ