Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι για τον Ανταλιάλι»

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι για τον Ανταλιάλι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/8/2024 21:38
Τον διεθνή Τούρκο παίκτη της Γαλατασαράι που δεν αποκάλυψε ο Νιχάτ Καχβετσί, ο οποίος έφερε στο προσκήνιο του Ολυμπιακού το όνομα του Γουίλφριντ Ζαχά, φαίνεται πως έμαθαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας είχε κάνει γνωστό σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είχε μιλήσει μαζί του για να τον ρωτήσει αναφορικά με την περίπτωση του Ζαχά και ακόμη ενός διεθνούς άσου της «Γαλατά», δίχως όμως να αναφέρει το όνομά του.

Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο παίκτης αυτός είναι ο Ταϊλάν Ανταλιάλι, ο 29χρονος μέσος της «τσιμ μπομ». Μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γαλατασαράι για να τον κάνουν δικό τους, δίχως ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει παράλληλα να υπενθυμιστεί, ότι προ τριών ημερών, το όνομα του Ανταλιάλι είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, η οποία κατά τους Τούρκους, είχε κάνει εξίσου προσφορά στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.