Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτη ανατροπή: «Χαλάει» η μεταγραφή του Ντάνσο από τη Λανς στη Ρόμα

Απίστευτη ανατροπή: «Χαλάει» η μεταγραφή του Ντάνσο από τη Λανς στη Ρόμα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/8/2024 02:04
Ο Κέβιν Ντάνσο όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Λανς και δεν θα πάρει μεταγραφή για τη Ρόμα, καθώς φέρεται να «κόπηκε» στα ιατρικά.

Ο Αυστριακός σέντερ μπακ δεν ταξίδεψε με την αποστολή της γαλλικής ομάδας στην Αθήνα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Μάλιστα το συγκρότημα του Γουίλ Στιλ ηττήθηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από τους κυπελλούχους Ελλάδας με 2-0 κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Όλα έδειχναν ότι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα αποτελούσε μέλος των «τζιαλορόσι», καθώς οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του έναντι 25.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά όπως έγινε γνωστό, οι Ιταλοί ενημέρωσαν τους «χρυσοκόκκινους» ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή «χαλάει» και ο Ντάνσο θα γυρίσει στη βόρεια Γαλλία και πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να συνεχίσει στη Λανς η οποία πάντως έμεινε εκτός Ευρώπης.

Πάντως η τελευταία ενημέρωσε ότι αμφισβητεί τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, καθώς πέρσι ο Αυστριακός στόπερ είχε καταγράψει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.