Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα*!

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/8/2024 00:02
Στην έδρα της Λαμίας δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Δύσκολη «έξοδος» για τη Μάντσεστερ Σίτι, που παίζει στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ.
   
bwin - Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Για το απόλυτο στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στο ματς που «ανοίγει» την 3η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να κάνουν το 3x3, λίγο πριν τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, για το Nations League. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει, ότι είναι έτοιμοι για… όλα, καθώς στην πρεμιέρα πέρασαν από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-0. Στη συνέχεια έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ. Προηγήθηκαν με το γκολ του Φουρτάδο στο 39’, με τον Μουκουντί να ισοφαρίζει στο 87ο λεπτό! Ο Ολυμπιακός από την άλλη μαζί με τον ΠΑΟΚ αποτελούν τις μοναδικές ομάδες που έχουν κάνει το 2x2. Στόχος η διεύρυνση του σερί. Άνετο πέρασμα με 2-0 από τον Βόλο, νίκη με μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας με 2-1 επί της Καλλιθέας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
  
bwin - Premier League με Combi+ στοιχήματα! Επικίνδυνη έξοδος

Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Μάντσεστερ Σίτι, για ν’ αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ. Οι «πολίτες» προέρχονται από δύο στη σειρά νίκες στην έναρξη της Premier League. Πέρασαν εύκολα με 2-0 από την έδρα της Τσέλσι, ενώ διέλυσαν με 4-1 την Ίπσουιτς στο "Etihad". Πρώτο χατ - τρικ στη σεζόν για τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, με τον Νορβηγό να σκοράρει και κόντρα στην Τσέλσι. Η Γουέστ Χαμ είδε στην πρεμιέρα την Άστον Βίλα να φεύγει με τη νίκη από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Τα «σφυριά» όμως στη συνέχεια νίκησαν 2-0 εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και τώρα ψάχνουν το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα της σεζόν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ