Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/8/2024 00:02
Εκτός έδρας αναμετρήσεις επιφυλάσσει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του «Big-4» του Ελληνικού Πρωταθλήματος.
   
Sportingbet- Live στοίχημα με ειδικά για κάθε φάση!

Ψάχνουν το απόλυτο

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποτελούν τις μοναδικές ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που έχουν το 2x2 και θέλουν το απόλυτο πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Έστω και δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα επικράτησαν 2-1 της Καλλιθέας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στην έδρα της αξιόμαχης Λαμίας στοχεύουν πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη της σεζόν. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Μουκουντί να ισοφαρίζει στο 87’ το γκολ του Φουρτάδο κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν με το «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Απαιτητική αποστολή για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, που παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Χωρίς νίκη οι Περιστεριώτες. Δύο ισοπαλίες με ίδιο σκορ, 1-1. Χαρακτηριστικό πως και στα δύο παιχνίδια έμειναν πίσω στο σκορ. Δύο νίκες για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, που στο ματς της 2ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα αν και δυσκολεύτηκαν εν τέλει επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού. Sportingbet- Έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Νίκη για ηρεμία

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θέλουν μόνο τις νίκες, για να δουλέψουν με ηρεμία στη διακοπή. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Λαμία και ταξίδεψαν στην Λιβαδειά με μοναδικό στόχο το «διπλό». Μόνο εύκολο αντίπαλος δεν είναι ο Λεβαδειακός, ο οποίος την 2η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ είδε τον Σπόραρ στο 90’+7’ να δίνει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Στην Λεωφόρο έστω και ως φιλοξενούμενη από την Καλλιθέα θα παίξει απόψε η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Οι «πράσινοι» δεν εμφανίζουν καλό πρόσωπο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα και παίρνοντας με δυσκολία στον επόμενο αγώνα. Ομάδα με αρκετές προσθήκες η Καλλιθέα, όμως δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ