Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Μία... ανάσα από την Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε»

Ολυμπιακός: «Μία... ανάσα από την Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2024 15:08
Περιπλέκεται... επικίνδυνα το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό, καθώς το foot mercato υποστηρίζει πλέον ότι είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Σαμπάμπ.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των «ερυθρόλευκων» από την αρχή του καλοκαιριού και ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ούτως ώστε να προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Παρ' όλα αυτά τις τελευταίες ημέρες στο... κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και ο Ποντένσε θεωρητικά δεν μοιάζει καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην ασιατική χώρα.

Την ίδια στιγμή η Γουλβς δεν φαίνεται να «καίγεται» για να τον πουλήσει και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να στραφεί και σε άλλες λύσεις, αν και φαίνεται να έχει «ναυαγήσει» και η προσπάθεια απόκτησης του Γουίλφριντ Ζαχά ο οποίος οδεύει προς τη Λυών.

Η τελευταία εξέλιξη λοιπόν αναφορικά με τον Ποντένσε, θέλει τον Πορτογάλο εξτρέμ να πλησιάζει στην Αλ Σαμπάμπ. Υπενθυμίζεται ότι το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Αγγλία κλείνει σήμερα (30/8) κι αν δεν αποκτήσει παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, η Γουλβς δύσκολα θα τον παραχωρήσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.