Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι σπουδαίο κατόρθωμα αν πάμε σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι σπουδαίο κατόρθωμα αν πάμε σε δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2024 16:16
Τις πρώτες του σκέψεις για την κλήρωση του Ολυμπιακού στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε πιο δύσκολο το νέο σύστημα διεξαγωγής, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι για να είναι ανταγωνιστική, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ:

Για το πώς του φάνηκε η κλήρωση του Ολυμπιακού: «Είναι οκτώ ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πόσους βαθμούς θα πρέπει να συγκεντρώσεις για να προκριθείς, έτσι όπως είναι η δομή της διοργάνωσης. Η Πόρτο φυσικά είναι ίσως ο πιο ιστορικός αντίπαλος και η Στεάουα που έχει ένα Τσάμπιονς Λιγκ και είναι, επίσης, πολύ ιστορική ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο Κάρμο και κάποιοι Πορτογάλοι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν κόντρα στην Πόρτο: «Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι χαρούμενοι που θα παίξουν εκεί που είχαν αγωνιστεί παλιότερα, στα μέρη τους. Θα είναι κάτι ευχάριστο, γιατί ανάμεσα στην Πόρτο και στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλές μεταγραφές από τη μία ομάδα στην άλλη και υπάρχει κόσμος που γνωρίζεται καλά».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων: «Είναι πιο δύσκολο, γιατί δεν είναι εύκολο να φανταστείς τι θα απαιτείται για να περάσεις στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίζεις οκτώ αντιπάλους, είναι κάτι καινούργιο και θα το δούμε πώς θα εξελιχθεί. Θα δούμε. Με την πρώτη όψη, βλέπω ότι είναι καλό. Είναι ενδιαφέρον, είναι μια νέα ιδέα και ελπίζω να είναι και κάτι όμορφο».

Για τον τελικό στο «Σαν Μαμές» (όπου έχει εργαστεί στο παρελθόν): «Είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο να πηγαίνω εκεί. Το να παίξεις έναν τελικό στο «Σαν Μαμές» θα ήταν κάτι σπουδαίο. Έχω παίξει σαν ποδοσφαιριστής εκεί και πραγματικά για εμένα θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Θα ήταν πολύ όμορφο και πραγματικά σπουδαίο να πάμε σε δεύτερο σερί τελικό».

Για τον στόχο των «ερυθρόλευκων»: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, μπορείς να κερδίσεις κάθε αντίπαλο αν τα δίνεις όλα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βέβαια μπορείς να χάσεις και από κάθε αντίπαλο, οπότε θέλουμε να δώσουμε και τη ζωή μας στο γήπεδο, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.