Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόκα Τζούνιορς-Ροζάριο Σεντράλ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Μπόκα Τζούνιορς-Ροζάριο Σεντράλ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/8/2024 00:02
Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται τη Ροζάριο Σεντράλ (01/09/2024, 03:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. H Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες και να βρει ξανά τον προσανατολισμό της, ενώ η Ροζάριο Σεντράλ πηγαίνει στο ματς έχοντας μομέντουμ, καθώς προέρχεται από νίκη στην προηγούμενη αναμέτρησή της στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς προσφέρεται στο 1,81** με το διπλό της Ροζάριο Σεντράλ να ανεβαίνει στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson..
Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Ροζάριο Σεντράλ οι δύο ομάδες έχουν ως τώρα παρόμοια στατιστικά στο πρωτάθλημα. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ρεκόρ 4-6-2 με 16-11 γκολ (3-2-0, 8-3 γκολ εντός έδρας) και η Ροζάριο Σεντράλ στέκεται στο 5-3-4 με 14-11 γκολ (2-1-3, 6-6 γκολ εκτός έδρας). Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Μπόκα Τζούνιορς μετράει 69 νίκες, η Ροζάριο Σεντράλ 49, ενώ 40 ματς έληξαν ισόπαλα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει την παράδοση με το μέρος της και τη δύναμη της έδρας. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 τοποθετείται στο 2,95**.

Η Μπόκα Τζούνιορς προσπαθεί να βρει και πάλι το βηματισμό της μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Sudamericana κόντρα στην Κρουζέιρο στα πέναλτι. Ακολούθησε η ισοπαλία 1-1 με την Εστουδιάντες όπου δεν έκανε καλή εμφάνιση. Ωστόσο, έδειξε τον χαρακτήρα της και παρέμεινε αήττητη για 8η συνεχόμενη αγωνιστική στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Αργεντινής. Σε αυτό το διάστημα έχει 3 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τώρα, θέλει πάρα πολύ να πάρει το τρίποντο.

Η Ροζάριο Σεντράλ από τις αρχές Αυγούστου έχει καινούριο προπονητή τον Ματίας Λέκι, γνώριμο στο ελληνικό κοινό μιας και ως ποδοσφαιριστής είχε περάσει στο παρελθόν από τον Ηρακλή. Σε αυτό το διάστημα έχει γράψει 3 νίκες στο πρωτάθλημα Αργεντινής σε 4 αγωνιστικές, αλλά στο μεταξύ αποκλείστηκε κι εκείνη από τη συνέχεια του Copa Sudamericana από την Φορταλέζα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Τουκουμάν εντός έδρας.

Το στοίχημα στη Liga Profesional Αργεντινής αποτελεί σταθερή αξία στο κουπόνι του ποδοσφαίρου και προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε αναμετρήσεις γεμάτες ένταση και πάθος. Μπόκα Τζούνιορς και Ροζάριο Σεντράλ θα κάνουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα με το goal/goal στο 2,25** και το no goal στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του Μπόκα Τζούνιορς – Ροζάριο Σεντράλ το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει να βρει εκ νέου την ισορροπία της και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο της στον αγωνιστικό χώρο. Η Ροζάριο Σεντράλ θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με την άμυνά της να είναι σταθερή.

Σχετικά με τις ενδεκάδες που θα κατεβάσουν η Μπόκα Τζούνιορς και η Ροζάριο Σεντράλ, να αναφέρουμε πως η πρώτη δεν έχει τον μπακ Μπλάνκο, αλλά και τους βασικούς επιθετικούς Καβάνι, Χιμένες. Η Ροζάριο Σεντράλ έχει κι εκείνη προβλήματα, αλλά όχι τόσο σημαντικά που να αλλάξουν τα πλάνα της.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο τιμάται στο 3,85** (από 3,52), ενώ με Σούπερ Ενίσχυση ο συνδυασμός νίκη Μπόκα Τζούνιορς και goal/goal φτάνει στο 6,75** (από 5,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ