Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Λαμία-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/8/2024 00:02
Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία και ο Ολυμπιακός αναμετριούνται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. H Λαμία έχει μπει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και είναι αήττητη. Πάει στο ματς με μομέντουμ. Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, αναζητά την 3η σερί νίκη του, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να επιστρέψει στην κορυφή της ελληνικής λίγκας. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Ο άσος της Λαμίας προσφέρεται στο 12,50** με το διπλό του Ολυμπιακού να το συναντάμε στο 1,23** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στο Λαμία – Ολυμπιακός οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα στατιστικά. Η Λαμία έχει μια νίκη και μια ισοπαλία με 2-1 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 2-0-0 με 4-2 τέρματα. Βέβαια, υπάρχει μεγάλη απόσταση στην παράδοση των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στις 10 από τις 11 πιο πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις του με τη Λαμία.

Η Λαμία έχει κάνει εντυπωσιακή αρχή με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο της. Στην πρεμιέρα νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Παναιτωλικό εκτός έδρας και την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη καθώς έφερε 1-1 με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» κι έφτασε μια ανάσα από την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με διάθεση να σοκάρει εκ νέου στο πρωτάθλημα, παίρνοντας ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον Ολυμπιακό και ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να ενισχυθεί με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε όλες τις γραμμές, μετρούν ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος. Άρχισε με 2-0 επί του Βόλου εκτός έδρας και συνέχισε με 2-1 απέναντι στην Athens Kallithea στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σ' εκείνο το ματς σκόραραν οι Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, δύο από τα νέα αποκτήματα και πλέον είναι εμφανές πως οι καινούριοι παίκτες ενσωματώνονται ολοένα και καλύτερα στη μηχανή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία επιτυχία του στην Ευρώπη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και στην Ελλάδα. Το να κατακτήσει τον τίτλο δίνεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην Betsson μπορείτε να βρείτε επίσης ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League πριν την έναρξη των αναμετρήσεων. Μακροχρόνια στοιχήματα όπως γκολ γύρου, γκολ των γηπεδούχων ή γκολ των φιλοξενούμενων είναι στη διάθεση σας στην ειδική κατηγορία της Betsson για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε στοιχήματα όπως οι κίτρινες κάρτες ή οι κόκκινες κάρτες της αγωνιστικής, τα κόρνερ, τα πέναλτι ή ακόμα και την πιθανότητα να μπει κάποιο αυτογκόλ στις αναμετρήσεις. Όλα αυτά στην Betsson και στα ειδικά στοιχήματα της αγωνιστικής για την Super League, που υπάρχουν πάντα λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, στο εναρκτήριο ματς του γύρου.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο δυνατό ματς Λαμία – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει μεν κοινό παρονομαστή, αφού οι δύο ομάδες ψάχνουν να εμφανιστούν βελτιωμένες σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, αλλά η προσέγγισή τους διαφέρει. Η Λαμία είναι έτοιμη να αντέξει σε συνθήκες πολιορκίας, ενώ ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Η regular season της Super League προσφέρει πλούσιο θέαμα ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 2/2 τοποθετείται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ