Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον Ουγκάρτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δανεικός στην Τσέλσι ο Σάντσο

Ανακοίνωσε τον Ουγκάρτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δανεικός στην Τσέλσι ο Σάντσο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/8/2024 23:57
Σημαντικές εξελίξεις στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία, καθώς ο Μανουέλ Ουγκάρτε αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία παραχώρησε δανεικό στην Τσέλσι τον Τζέιντον Σάντσο.

Το φετινό μεταγραφικό παζάρι ήταν πολύ... ζεστό για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές, ενώ υπήρξαν κι αποχωρήσεις.

Η χρονικά τελευταία μεταγραφή της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ ήταν ο Μανουέλ Ουγκάρτε, με τον 23χρονο Ουρουγουανό αμυντικό χαφ να αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο άλλοτε παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε συμφωνήσει από τα τέλη Ιουλίου με τη Γιουνάιτεντ κι απέμενε να υπάρξει συμφωνία με τους πρωταθλητές Γαλλίας, κάτι που τελικά συνέβη.

Την ίδια ώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Σάντσο ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στους Λονδρέζους.

Παράλληλα οι τελευταίοι έχουν σχεδόν συμφωνήσει με την Άρσεναλ για να δώσουν στη συμπολίτισσα τον Ραχίμ Στέρλινγκ ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έντσο Μαρέσκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.