Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Γερό μπάσιμο για τον Φοφανά της Τσέλσι

ΑΕΚ: Γερό μπάσιμο για τον Φοφανά της Τσέλσι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/8/2024 12:51
Τον αντικαταστάτη του Εζέκιελ Πόνσε αναζητά απεγνωσμένα η ΑΕΚ, η οποία θέλει έστω και την ύστατη στιγμή να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της με έναν επιθετικό αξίας.

Έτσι μετά τα ονόματα των Ντουά, Ντε Τομάς και Σαλντάνια που έπεσαν στο «τραπέζι» της, η Ένωση φέρεται να κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, του 21χρονου φορ της Τσέλσι, τον οποίο οι «μπλε» έχουν σκοπό να παραχωρήσουν ώστε να ελαφρύνουν λίγο το υπερμέγεθες ρόστερ τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξετάσει και το προηγούμενο διάστημα την περίπτωσή του, όμως ψάχνοντας κι άλλες εναλλακτικές τον άφησαν στην «άκρη». Πλέον όμως, με τον χρόνο να πιέζει, ο νεαρός άσος μοιάζει εξαιρετική επιλογή για τον «Δικέφαλο», οι άνθρωποι του οποίου αναμένουν την απάντησή του, ούτως ώστε να γίνουν εν συνεχεία και οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για την προοπτική του δανεισμού.

Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει τελικά η εν λόγω υπόθεση, με την ΑΕΚ να πρέπει να «φορτσάρει» έστω και στο «παρά πέντε», ειδαλλιώς θα πρέπει μετά να αρχίσει να «χτενίζει» την αγορά των ελεύθερων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.