Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/9/2024 00:02
Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League. Το σπουδαιότερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου έρχεται νωρίς στη σεζόν και με τις δύο ομάδες να ζουν μια διαφορετική πραγματικότητα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά επιστροφή στις νίκες, ενώ η Λίβερπουλ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμάται ως αουτσάιντερ στο 3,65**, με το διπλό της Λίβερπουλ να βρίσκεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.ΜΕGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ τα στατιστικά της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλά, αλλά σε μια τέτοια αναμέτρηση με τόσο μεγάλη παράδοση, τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στις αρχές του Αυγούστου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό και η Λίβερπουλ νίκησε με 3-0. Στις 3 τελευταίες επίσημες συναντήσεις τους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε αήττητη. Πήρε μια νίκη στην παράταση στο FA Cup και τα άλλα 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Η Γιουνάιτεντ δεν έχασε στα 3 πιο πρόσφατα ματς που υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ (2 νίκες και μια ισοπαλία).

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ είναι πάντοτε από τα πολυαναμενόμενα ματς της σεζόν με το συνδυασμό του goal/goal με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 1,64**.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε τη σεζόν χάνοντας στα πέναλτι το Community Shield από τη Μάντσεστερ Σίτι. Έπειτα, στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα Αγγλίας, νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Φούλαμ εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, όμως, δεν έπαιξε καθόλου καλά και ηττήθηκε με 2-1 από την Μπράιτον εκτός έδρας. Με δεδομένο πως έχει κάνει ξανά πολλές ακριβές μεταγραφές -άνω των 164 εκατ. ευρώ- υπάρχει πλέον μεγάλη πίεση προς τον προπονητή Έρικ τεν Χαχ.

Η Λίβερπουλ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από όσο θα περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι της. Ο προπονητής Άρνε Σλοτ που κλήθηκε να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ έχει ταιριάξει γάντι στην ομάδα και η ένωση αποφέρει ήδη καρπούς. Έχει 2/2 στην Premier League με νίκες 2-0 επί της Ίπσουιτς και της Μπρέντφορντ. Και μπορεί να μην έγιναν μεταγραφές (σ.σ. πήρε τον κίπερ Μαμαρντασβίλι από τη Βαλένθια για 30 εκατ. ευρώ, αλλά τον άφησε δανεικό), μα φαίνεται πως υπάρχει σημαντικό περιθώριο βελτίωσης.

Στην Premier League οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς υπάρχουν και θαυμάσια μακροχρόνια στοιχήματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, λόγω βεληνεκούς, θέλουν πάντοτε να διεκδικούν τον τίτλο. Η Γιουνάιτεντ πληρώνει 35,00** να ανέβει και πάλι στο θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου και η Λίβερπουλ 6,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει αντίδραση, αλλά δεν έχει τους αμυντικούς Γιορό, Μαλάσια, Σο και Λίντελοφ και τον φορ Χέιλουντ, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο μεσοεπιθετικός Μάουντ. Η Λίβερπουλ, πάλι, δεν έχει στο απόλυτο τον χαφ Τζόουνς.

Η επικράτηση σε αυτό το ματς θα κάνει καλό στην ψυχολογία τους και θα τις ανεβάσει ενόψει της μακράς συνέχειας. Η επιλογή να σκοράρουν και οι 2 στα 2 ημίχρονα φτάνει στο 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ