Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα*!

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/9/2024 00:02
Εκτός έδρας αποστολές έχουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, στην Premier League.
   
bwin- Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Εκτός έδρας αποστολές

Η ΑΕΚ «στραβοπάτησε» κόντρα στη Λαμία κι απόψε θέλει μόνο την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού. Για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να πάει με ηρεμία στη διακοπή του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής. Οι γηπεδούχοι πάντως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό την 2η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, ενώ παραμένουν χωρίς νίκη. Στο Περιστέρι θέλει να κάνει το 3x3 ο ΠΑΟΚ και να πάει στη διακοπή με το απόλυτο. Από δύο ισοπαλίες με το σκορ προέρχεται ο Ατρόμητος. Σε αμφότερες τις αναμετρήσεις έμεινε πίσω στο σκορ, επιστρέφοντας στο ματς μετά το 70ο λεπτό. Στη Λεωφόρο αντιμετωπίζει την Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ψάχνουν μία πειστική εμφάνιση και τη νίκη. Καλό πρόσωπο παρουσίασαν οι γηπεδούχοι την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του Ολυμπιακού, αν και ηττήθηκαν.bwin- Σούπερ έπαθλα* από την Premier League!

Το απόλυτο ντέρμπι

Ένα από τα κορυφαία ντέρμπι θα διεξαχθεί απόψε στο “Old Trafford”, εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν να ζουν μέρες εσωστρέφειας, καθώς την δύσκολη νίκη της πρεμιέρας, διαδέχθηκε η εκτός έδρας ήττα από την Μπράιτον. Θετικά ξεκίνησε η εποχή Άρνε Σλοτ στο “Anfield”. Δύο νίκες για τον Ολλανδό προπονητή, αμφότερες με σκορ 2-0 και με την ομάδα ν’ αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ