Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέραρντ: «Έτοιμος για τον μεγαλύτερο μήνα στην καριέρα μου»

Τζέραρντ: «Έτοιμος για τον μεγαλύτερο μήνα στην καριέρα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2014 14:52
Μια «ανάσα» από το πρώτο του πρωτάθλημα βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, δήλωσε έτοιμος για τον μεγαλύτερο μήνα της καριέρας του!

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» (3-2) και πλέον οι «κόκκινοι» απέχουν μόλις τέσσερις νίκες από το να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια!

Εφόσον όλα εξελιχθούν καλά για τους «κόκκινους», αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος δήλωσε πως ο ερχόμενος μήνας θα είναι ο μεγαλύτερος της καριέρας του:

«Νιώθω πως είμαι ξανά 21 χρονών με το να παίζω με όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Πιθανότατα ο μήνας που έρχεται να είναι ο μεγαλύτερος της καριέρας μου και θα δώσω τα πάντα για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Τζέραρντ και συνέχισε:

«Το διασκεδάζω. Στην καριέρα μου είχα καλές και άσχημες στιγμές. Αυτή τη στιγμή λατρεύω το κάθε λεπτό που βρίσκομαι στο γήπεδο».

Για τη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι: «Νομίζω πως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Στα πρώτα 30-35 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 3 και 4 γκολ. Δεν νομίζω πως το 2-0 ήταν αρκετό απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο κάναμε τη δουλειά μας και ευτυχώς πήραμε τη νίκη στο φινάλε».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα Αγγλίας είναι το μόνο τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του Τζέραρντ, ο οποίος σε 16 χρόνια καριέρας στη Λίβερπουλ έχει κατακτήσει 1 Τσάμπιονς Λιγκ (2005), 2 Κύπελλα Αγγλίας (2001, 2006), 3 Λιγκ Καπ (2001, 2003, 2012), 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2001), δύο ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ (2001, 2005) και 2 Κομιούνιτι Σιλντ (2001, 2006).

Γι’ αυτό ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια του μετά το σφύριγμα της λήξης στο χθεσινό αγώνα (13/4) με την Μάντσεστερ Σίτι που διατήρησε την Λίβερπουλ στην κορυφή, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν:

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.