Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος ο Λουτσέσκου: «Απίστευτη νίκη κόντρα σε διαιτητή και VAR»

Έξαλλος ο Λουτσέσκου: «Απίστευτη νίκη κόντρα σε διαιτητή και VAR»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2024 22:40
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, χαρακτήρισε μαχητές τους παίκτες του και τόνισε πως ήταν μία απίστευτη νίκη απέναντι στον διαιτητή και τον VAR.

Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Καμαρά στο 90' νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Μετά το ματς ο τεχνικός του, Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του στην Nova αναφερόμενος στη διαιτησία του αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός διαμαρτυρήθηκε μεταξύ άλλων για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ αλλά και για το πέναλτι του Ατρόμητου που ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Απίστευτή νίκη. Απίστευτη νίκη απέναντι στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χιάσουμε. Είναι Απίστευτο, από το πρώτο ημίχρονο να ήταν τόσο εναντίον μας. Πως είναι δυνατόν να ακυρώσεις το 2ο γκολ, πως είναι δυνατόν να δώσεις τέτοιο πέναλτι και να μη δίνεται στο ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ. Δεν ήταν πέναλτι αλλά εδώ δόθηκε. Δεν είναι δυνατόν. Δεν ξεχνάω τι έγινε πέρσι στο ματς με τον Άρη που κερδίσαμε τον τίτλο. Τα ξεχνάτε; Δεν είναι δυνατόν… Κερδίσαμε απέναντι στους διαιτητές σήμερα. Φανταστικό πνεύμα. Το παιχνίδι δεν ήταν οκ. Επειδή ήμασταν κουρασμένοι, είχαμε ταξίδι, δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε. Το χορτάρι δεν ήταν καλό, η ατμόσφαιρα και υγρασία... Όλες αυτές οι συνθήκες, δεν μας βοήθησαν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε μαχητές και δεν τα παρατήσαμε. Αυτή είναι μια απίστευτη νίκη. Τρεις φορές κλέψαμε τις μπάλες και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ και ο διαιτητές σταματούσε τις φάσεις».

Σχόλιο:

SP777 2/9/2024 11:55

Καλά κάνεις...

Αφού δε σε μουρλάνανε στη φάπα όταν έπρεπε...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.