Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουίλιαν: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω» (video)

Γουίλιαν: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/9/2024 01:24
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Γουίλιαν, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει στους «ερυθρόλευκους», δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει προπονήσεις και ότι θα προσπαθήσει όσο μπορεί για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Γουίλιαν, με τον έμπειρο Βραζιλιάνο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο στους Πειραιώτες ως ελεύθερος από την Φούλαμ.

Μετά τις υπογραφές, ο 36χρονος άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» στην ιστοσελίδα της ομάδας, μιλώντας για τα συναισθήματα του, τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τις πρώτες εντυπώσεις του, τις φιλοδοξίες του και το μήνυμα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων»:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για εμένα και θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Θεό και την οικογένεια μου που πάντα με στηρίζουν. Θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στον Πρόεδρο που ήταν πάντα υπέροχος μαζί μου και έχουμε μια υπέροχη σχέση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος. Ένας σύλλογος που φιλοδοξεί να παλέψει για περισσότερα. Ξέρω ότι κατάφεραν κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά, την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ και είμαι σίγουρος ότι το κλαμπ θέλει να κερδίσει περισσότερα. Είμαι εδώ για να γίνω μέρος του συλλόγου και είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω.

Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, με υπέροχο γήπεδο και εγκαταστάσεις. Μέσα στον σύλλογο όλοι είναι υπέροχοι, τους ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα και όπως είπα, είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

Είμαι εδώ! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που δέχτηκα στα social media. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να τους κάνω χαρούμενους
».



Photo Credit: olympiacos.org

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.