Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Μαρσέιγ τα βρήκε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Ουναχί και πλέον αποφασίζει ο παίκτης»

«Η Μαρσέιγ τα βρήκε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Ουναχί και πλέον αποφασίζει ο παίκτης»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
3/9/2024 17:36
Στο χέρι του Αζεντίν Ουναχί είναι πλέον το μέλλον του αφού η Μαρσέιγ φέρεται να αποδέχθηκε τις προτάσεις τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός, που είχε στη λίστα του τον παίκτη διέψευσε νωρίτερα σήμερα (3/9) πως είναι σε επαφές μαζί του μεν, ενώ ο Παναθηναϊκό φαίνεται να είναι «ζεστός» ακόμα, με τον δημοσιογράφο Σεμπαστιάν Ντενί του FootMercato να αναφέρει πως οι Φωκαείς συμφώνησαν με τις προτάσεις των «αιωνίων» για δανεισμού του Μαροκινού μέσου και πλέον απομένει να αποφασίσει ο ίδιος για το ποια φανέλα θέλει να φορέσει.



O 24χρονος που είναι 24 φορές διεθνής με το Μαρόκο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το 2027 αποκτήθηκε αντί οκτώ εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2023 και την περασμένη σεζόν με τους Μασσαλούς είχε 35 εμφανίσεις, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Με τη διορία των δηλώσεων των ευρωπαϊκών λιστών στην UEFA τα ξημερώματα της Πέμπτης (01:00) να πλησιάζει, μένει να φανεί αν ο παίκτης θα καταλήξει στην Ελλάδα ή αν αμφότεροι οι «αιώνιοι» θα καλύψουν αλλιώς τα κενά στη μεσοεπιθετική τους γραμμή, αφού κατά τ' άλλα η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.