Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Πιθανός ο δανεισμός του Τσίλγουελ σε ομάδα της Τουρκίας»

Τσέλσι: «Πιθανός ο δανεισμός του Τσίλγουελ σε ομάδα της Τουρκίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2024 23:19
Η Τσέλσι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει δανεικό τον Μπεν Τσίλγουελ σε ομάδες της Τουρκίας καθώς ο διεθνής Άγγλος μπακ δεν υπολογίζεται από τον Έντσο Μαρέσκα στους «μπλε».

Μετέωρο είναι το μέλλον του Μπεν Τσίλγουελ ο οποίος προπονείται ξέχωρα από την πρώτη ομάδα της Τσέλσι. Ο διεθνής Άγγλος αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Έντσο Μαρέσκα στους «μπλε» ωστόσο δε βρέθηκε ομάδα για να τον αποκτήσει ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία.

Με το «παράθυρο» στην Σαουδική Αραβία να κλείνει επίσης, η Τουρκία αποτελεί σύμφωνα με τους Άγγλους το μοναδικό υποψήφιο προορισμό του 27χρονου ακραίου οπισθοφύλακα.

Όπως αναφέρει η «Telegraph», η Τσέλσι θα ήθελε ιδανικά να πουλήσει τον Τσίλγουελ, ο οποίος κερδίζει περίπου 200.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμφωνηθεί μόνιμη συμφωνία με έναν σύλλογο σε αυτό το στάδιο. Η τουρκική μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά η Τσέλσι δεν έχει λάβει ακόμη προσφορές για τον Τσίλγουελ, ο οποίος ήταν ο υπαρχηγός του συλλόγου την περασμένη σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τσέλσι είναι πρόθυμη σε προσφορές δανεισμού του παίκτη ώστε αυτός να μη συνεχίσει πρόγραμμα προπονήσεων εκτός πρώτης ομάδας έως τον Γενάρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.