Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που παρακολουθούσαν με drone την προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας!

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που παρακολουθούσαν με drone την προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2024 01:10
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την στρατιωτική αστυνομία της Βραζιλίας καθώς διαπιστώθηκε ότι καθοδηγούσαν drone το οποίο βιντεοσκοπούσε την προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας!

Στη σύλληψη τριών ανδρών προχώρησε η στρατιωτική αστυνομία της Πολιτείας Παρανά, η οποία διαπίστωσε πως ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία drone που πετούσε πάνω από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Βραζιλίας την Τρίτη (3/9) στην Κουριτίμπα και βιντεοσκοπούσε την προπόνηση της «Σελεσάο».

Η συμπεριφορά της τριάδας όταν προσεγγίστηκε και το γεγονός ότι ένας από τους άνδρες είναι από το Εκουαδόρ, προσεχή αντίπαλο της Βραζιλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, κάνει την αστυνομία να πιστεύει ότι ήταν κατάσκοποι. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα.

Το drone εθεάθη να πετά πάνω από το προπονητή κέντρο Caju, που χρησιμοποιεί αυτή την εβδομάδα η Εθνική Βραζιλίας, ακριβώς κατά την έναρξη της προπόνησης. Έκτοτε, φρουροί ασφαλείας της Ομοσπονδίας, δημοτικοί φρουροί από την Κουριτίμπα και στρατιωτική αστυνομία κινητοποιήθηκαν για να συλλάβουν το ιπτάμενο αντικείμενο και τους χειριστές του.

Μετά από λίγα λεπτά έρευνας, οι τρεις άνδρες ταυτοποιήθηκαν. Ένας από αυτούς είναι Βραζιλιάνος, ένας άλλος είναι Βενεζουέλας και ένας άλλος είναι από το Εκουαδόρ, παρότι αρχικά είπε ότι ήταν Κολομβιανός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.