Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον σπουδαίο Ολιβέιρα για τη μεσαία γραμμή

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον σπουδαίο Ολιβέιρα για τη μεσαία γραμμή

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2024 03:06
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, καθώς αφήνει τη Γαλατάσαραϊ για να πιάσει λιμάνι.

Ο 32χρονος Πορτογάλος την περσινή σεζόν είχε σημαντική συμμετοχή στην «Τσιμ Μπομ» καταγράφοντας 24 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ, στην πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φέτος όμως δεν φαίνεται να είχε βασικό ρόλο στα αγωνιστικά πλάνα του κόουτς Οκάν Μπουρούκ και γι' αυτόν τον λόγο εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» τελικά να προτιμούν στον Ουναχί.

Πρόκειται πάντως για μία «δυνατή» κίνηση, καθώς ο Ίβηρας μέσος έχει μεγάλη εμπειρία και θεωρείται εξαιρετικός κεντρικός μέσος με ικανότητα να οργανώνει αλλά και να μαρκάρει αποτελεσματικά.

Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για ένα εξάμηνο το 2019, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στη χώρα του με την Πόρτο.

Παράλληλα την τριετία 2018-2021 κατέγραψε και 13 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο Ολιβέιρα θα είναι λοιπόν ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα καλύψει το κενό του Αντρέ Όρτα, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τον άσο της Μπράγκα ο οποίος ήταν εξαιρετικός όταν αγωνίστηκε με τα χρώματά τους το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.